Ravintola Savoyn keittiö on ollut Suomen huippua aina 30-luvulta asti. Savoyn keittiö elää vuodenaikojen ja lähiruuan tuottajien raaka-aineiden mukaan. Samalla Savoyn ravintolamiljöö on Suomessa ainutlaatuinen – Aino ja Alvar Aallon sekä Maire Gullichsenin kädenjälkeä ja luomaa tunnelmaa on vaalittu ja ylläpidetty tähän päivään asti. Savoyn tunnelmaa, menua ja tuottajia seurattiin vuoden ajan. Ravintolan menut dokumentoitiin vuodenkierron mukaan. Samoin Savoyn luottotuottajia ympäri Suomen käytiin kuvaamassa ja haastattelemassa. Näin Savoyn ruokafilosofia ja tunnelmat dokumentoitiin teokseksi, joka kunnioittaa sen historiaa ja istuu tämän päivän Savoyyn ja Chef Patronin Helena Puolakan ruokafilosofiaan. Ravintola Savoyn keittiömestarin ruokafilosofian kautta koottu tunnelmakuvaus vuodest
As one of Finland's classic establishments, Savoy restaurant's images needed to capture its charisma, beauty, and exceptional quality. The atmosphere, menu, and producers of Savoy were observed for a year. The restaurant's menus were documented according to the seasons, and the trusted producers of Savoy from all around Finland were photographed and interviewed. This way, Savoy's food philosophy and ambiance were documented into a work that honors its history and aligns with the present-day Savoy and Chef Patron Helena Puolakka's food philosophy. A narrative portrayal of the year in Savoy through the culinary philosophy of the head chef. The book, both in form and style, seamlessly fits into Savoy's heritage environment and its nuances.
Tilaaja
Mainostoimisto
Valokuvat / Photographs
Art Director
Kuvausassistentti / Photography Assistant
Asiakkaan vastuuhenkilö / Client's Representative
Kuvankäsittelijä / Image Editor