Toimitusehdot

Verkkokaupan yhteystiedot

Grafia ry, y-tunnus: 0451468-2
Uudenmaankatu 11 B 9
00120 Helsinki
Sähköposti: grafia@grafia.fi

Maksaminen

Tuotteet maksetaan käyttämällä tarjottujen pankkien verkkopankkipalveluita tai luottokortilla.

Ikäraja

Alle 18-vuotiaalta vaaditaan aina huoltajan tekemä tilaus.

Asiakkuus


Asiakkuus syntyy kun asiakas tekee tilauksen. Tilaus edellyttää seuraavia henkilötietoja: Työpaikka ja/tai asiakkaan oma nimi, lähiosoite tai työosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Henkilötietojen käsittely

Antamasi asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Katso rekisteriseloste.

Hinnat

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euroissa. Pidätämme oikeuden virheellisten hintojen korjaukseen. Mikäli korjaus koskee jo tehtyä tilausta, ei tilausta käsitellä asiakkaan vahvistamatta korjausta.

Toimituskulut

Kaikkiin julkaisujen tilauksiin lisätään toimituskulut. Toimituskulut määräytyvät julkaisun painon ja vastaanottajan sijaintimaan mukaan.

Toimitusaika

Tarpeen tullen kaikki tilaukset toimitetaan eteenpäin kuljetettavaksi viimeistään 3 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu internetissä osoitteessa www.vuodenhuiput.fi.

Yleistä toimituksista

Grafia ry ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Grafia ry pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Voimassa olevat toimitusehdot ovat nähtävissä Grafia ry:n verkkokaupassa ja asiakkaan on tutustuttava niihin ennen tilauksen lähettämistä.

Grafia ry:n ja asiakkaan välistä sopimusta koskevat mahdolliset riita-asiat pyritään aina ensisijaisesti sopimaan asiakkaan ja Grafia ry:n kesken. Mikäli sopimukseen ei päästä, riita ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa tai kuluttaja-asiakkaiden osalta asiakkaan kotipaikan käräjäoikeudessa.

Verkkokaupassa riidanratkaisuelin on kuluttajariitalautakunta: www.kuluttajariita.fi. Linkki Euroopan komission verkkovälitteiselle riidanratkaisufoorumille: http://ec.europa.eu/odr.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Grafia ry toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Peruuttamisoikeudet ja palauttaminen

Etämyyntituotteilla on 14 päivän peruuttamisoikeus, jonka kuluessa asiakas voi perua kaupan ilman erityistä syytä. Tilauksen peruuttamisen voi tehdä ilmoittamalla siitä sähköpostitse: grafia@grafia.fi. Asiakas vastaa itse tavaroiden palauttamiskustannuksista.

Peruuttamisoikeudet koskevat vain verkkokaupan fyysisiä tuotteita. Tähän eivät kuulu verkkokaupan digitaaliset liput, tapahtumat, osallistumismaksut, eivätkä koulutukset.

Virhevastuu

Grafia ry vastaa tavaran virheestä kuluttajansuojalain virhevastuuta koskevien säännösten perusteella