Arkisto

Akseli Soini

2021 Vuoden Junior,

Akseli Soini on sukupolvensa nero. Hän on intohimoinen ja näkemyksellinen tekijä, joka ei koskaan luovuta. Hänen pitkäjänteinen ja kunnianhimoinen työskentelynsä on ihailtavaa. Hän on visionääri, joka keskittyy tekemiseensä intensiivisesti ja antaa tilaa uusille näkemyksille. Hänen herkkä mielensä on kuin lapsen loputtoman innostuksen ja äärimmäisen vision luoma tila, jota hän säteilee ympärilleen. Soini on kansainvälisesti palkittu nöyrä, nuori tekijä, joka kulkee mielikuvituksensa syövereissä luoden uutta ja raikasta äänimaailmaa.

Akseli Soinin energia on aina avoin ja mahdollistava. Hän on läsnä ja pyrkii löytämään uudenlaisia, rohkeita ratkaisuja. Hän ei väheksy mitään toimeksiantoa, vaan näkee jokaisen työn yksilöllisenä mahdollisuutena.

Saapuessasi Soinin studiolle sinut valtaa välitön rauha. Hän on avoin ja valmis luomaan.  Hän ymmärtää ääntä erityisellä ja orgaanisella tavalla. Hän luo tunnelmia, jotka pysäyttävät katsojan, poikkeuksellisia tiloja, jotka vievät sisimpään. Soini ymmärtää äänisuunnittelussaan hiljaisuuden merkityksen. Hän uskaltaa.

Akseli Soini on tämän maan johtavia tekijöitä ja vielä matkansa alussa. Hänen mahdollisuutensa ovat rajattomat. Olemme ylpeitä sinusta.

Viivi Huuska

Kuva: Severi Uusitalo

Työhön osallistuneet henkilöt / tahot: