Kaavi Porcini kuivatut sienet
2015 Vuosikirjatyö, PakkausmuotoiluToimeksiantona oli suunnitella kuivatuille sienille premium-henkinen mutta rohkea pakkauksen ulkoasu. Tuoteperheeseen kuuluvat herkkutatti, kantarelli, suppilovahvero ja mustatorvisieni. Sienet poimitaan Pohjois-Savon kangasmetsistä, Kaavilta. Haasteena oli keskenään erilaiset kohdemarkkinat. Tarvittiin ratkaisu, joka puhuttelisi kaikilla kohdemarkkinoilla ja erottuisi kohdemaan kulttuuri/muotokieli -ympäristöstä. Inspiraationa gourmet-keittiö, taiteelliset Fine dining -henkiset ruoka-annokset, taide, ihmisen kädenjälki, kalligrafia, pehmeät arvot ja sienet. Kohderyhmänä niin huippukokit kuin kotikeittiön gourmet hifisteliät, kaikki laadukkaita, puhtaita raaka-aineita arvostavat keittiön taiteilijat.
Työhön osallistuneet henkilöt / tahot:
Tilaaja
Kaavin herkkutattitehdas OyMainostoimisto
Helena Masalin TmiGraafinen suunnittelija / Graphic Designer
Helena MasalinGraafinen suunnittelija / Graphic Designer
Helena Masalin