Arkisto

Kaavi Porcini kuivatut sienet

2015 Vuosikirjatyö, Pakkausmuotoilu

Toimeksiantona oli suunnitella kuivatuille sienille premium-henkinen mutta rohkea pakkauksen ulkoasu. Tuoteperheeseen kuuluvat herkkutatti, kantarelli, suppilovahvero ja mustatorvisieni. Sienet poimitaan Pohjois-Savon kangasmetsistä, Kaavilta. Haasteena oli keskenään erilaiset kohdemarkkinat. Tarvittiin ratkaisu, joka puhuttelisi kaikilla kohdemarkkinoilla ja erottuisi kohdemaan kulttuuri/muotokieli -ympäristöstä. Inspiraationa gourmet-keittiö, taiteelliset Fine dining -henkiset ruoka-annokset, taide, ihmisen kädenjälki, kalligrafia, pehmeät arvot ja sienet. Kohderyhmänä niin huippukokit kuin kotikeittiön gourmet hifisteliät, kaikki laadukkaita, puhtaita raaka-aineita arvostavat keittiön taiteilijat.

Työhön osallistuneet henkilöt / tahot:

Tilaaja

Kaavin herkkutattitehdas Oy

Mainostoimisto

Helena Masalin Tmi

Graafinen suunnittelija / Graphic Designer

Helena Masalin

Graafinen suunnittelija / Graphic Designer

Helena Masalin