Ruokalehdet ovat Suomessa vähentyneet ja popularisoituneet. Halusimme uida vastavirtaan ja luoda independent-ruokalehden, joka ei keskittyisi reseptiikan määrään ja helppouteen, vaan lähestyisi ruokaa vapaana trendeistä ja osana kulttuuria. Syntyi LEON – sisällön laatuun panostava aikakauslehti. LEON on yhteistyöhön ja uteliaisuuteen perustuva luovan työn näyte, jonka sisältö kuratoidaan tiedonjanon ja estetiikan pohjalta. LEON Nr 1, tutkii teemaa The Future of Food eri näkökulmista: valokuvan, haastetteluiden, kuvituksen ja artikkelien keinoin. Lehden tekijäkaartiin kuuluu yli 30 designeriä, kokkia, kirjoittajaa ja valokuvaajaa.
Tilaaja
Mainostoimisto
Creative Director
Tuottaja / Producer
Toimittaja / Editor
Kustantaja / Publisher
Projektijohtaja / Project Manager
Painotalo / Printing House
Developer
Valokuvat / Photographs
Kuvittaja / Illustrator
Kirjoittaja / Writer
Kuvankäsittelijä / Image Editor