Arkisto

Mikko Hakkarainen

2016 Vuoden Junior,

Mikko on kyltymätön. Ideoita, aihioita, suunnitelmia, kehitysehdotuksia, refejä, Dropbox Papereita, Keynoteja, släkkiviestejä. Kaikkia syntyy, toinen toisensa perään, mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Mikon alkuperäisessä Twitter-biossa luki ytimekkäästi Shameless enthusiasm. En ole koskaan nähnyt yhtä totuudenmukaista Twitter-bioa.


Hektisissä toimistohommissa Mikon entusiasmi on voimavara, joka vahvistaa koko tiimiä. Tarpeen mukaan se näyttäytyy määrätietoisuutena, joka auttaa pitämään suunnan selkeänä ja luovat tavoitteet kirkkaina. Toisaalta se voi olla myös innostunutta aktiivisuutta, joka murtaa raja-aitoja 200-päisessä, monitahoisessa viestintätalossa. Sanaa "mahtava" kuulee käytettävän taajaan. Mikko on esimerkki siitä, että on mahdollista olla samaa aikaan sekä mukava että äärimmäisen hyvä.


Osaaminen näkyy myös laaja-alaisuutena. Mikko on tehnyt duunia asiakkuusjohtajana, strategina, luovana suunnittelijana ja luovana johtajana, ja ollut joka roolissa erinomainen. Hän edesauttaa myös meitä kollegoita pitämään oman pelin skarppina. Kun kovatahtinen luova ajatustenvaihto on työympäristön modus operandi, ei ole soveliasta toistella vanhoja ajatuksia, jaella päivittyneitä linkkejä tai muuten vaan luistaa standardeista. Duunissa ja elämässä, Mikko tekee meistä kaikista parempia.


Sampo Axelsson
Mikon kollega

Työhön osallistuneet henkilöt / tahot: