Arkisto

Päivi Topinoja-Aranko

2015 Platinahuippu,

Työstään ja elämästä innostunut ihminen


Vuoden 2015 Platinahuipun saaja ei tuhlaa energiaansa sellaiseen, johon hän ei tunne intohimoa. Onneksi vuosien varrelle on sattunut paljon asioita, jotka ovat nostaneet Päivin kiitoon.


Ei ole päivää, jonka aikana Päivin työkaverit eivät kuulisi lausetta ”mulle tuli hyvä idea” useaan kertaan. Hän on ideoissa ehtymätön. Mikä tahansa pieni irtoheitto ei riitä, vaan hän haastaa itseään ja muita ajattelemaan isosti. Hakemaan suurempaa merkitystä, pidempää vaikutusta. Hän kaataa siiloja ja törmäyttää erilaisia toimijoita, jotta yhdessä olisi enemmän. Jollain seitsemännellä aistillaan Päivi haistaa tulevia asioita. Ajatusten poukkoiltua ensin mitä kiemuraisimman tippaleipäkuvion läpi, Päivi kirkastaa terävän johtotähden, strategian ytimen.


Päivi on perustanut luovia mainostoimistoja, day span, ollut innostuneen työntekijäkokemuksen lähettiläs. Hän on vaikuttanut monissa luottamustehtävissä ja verkostoissa. Hän on kouluttanut nuoria ja edistänyt markkinointialaa monella tavalla. Päivi on pitänyt erityisesti naisten puolta ja ollut usealle esikuvana. Hän onkin vasta kolmas nainen, joka tällä tunnustuksella palkitaan.


Päivi on rohkea johtaja, ei pelkää tehdä nopeita päätöksiä ja ottaa isoja askelia. Ja sinnikäs taistelija, pyrkimyksissään peräänantamaton. Huumoria unohtamatta. Kenelläkään ei ole tylsää Päivin matkassa. Työn lisäksi aikaa ja sydäntä on riittänyt laajalle ystäväpiirille, taiteelle, kulttuurille, ruusuille, Ranskalle, Marokolle, Riihimäelle ja tietysti perheelle.


Suurenmoisen uran huipennuksena, suurenmoinen ihminen saa tämän kunnianosoituksen.


Kirsi Saloranta
Ystävä ja työtoveri

Työhön osallistuneet henkilöt / tahot: