The Seasons of Savoy on ravintola Savoyn Chef Patronin Helena Puolakan ruokafilosofian kautta koottu tunnelmakuvaus vuodesta Savoyssä. Ravintola Savoyn keittiö on ollut Suomen huippua aina 30-luvulta asti. Kirjaa varten Savoyn tunnelmaa, menua ja tuottajia seurattiin vuoden ajan. Savoyn ruokafilosofia ja tunnelmat dokumentoitiin teokseksi, joka kunnioittaa sen historiaa ja istuu tämän päivän Savoyyn.
The Seasons of Savoy is the atmospheric portrait of the year in Savoy, compiled by Chef Patron Helena Puolakka's culinary philosophy. Restaurant Savoy's cuisine has been the best in Finland since the 1930s. For the book, Savoy's atmosphere, menu and producers were followed for a year. Savoy's food philosophy and atmosphere was documented in a work that honours its history and sits in the Savoy of today.
Tilaaja
Mainostoimisto
Asiakkaan vastuuhenkilö / Client's Representative
Art Director
Valokuvat / Photographs
Graafinen suunnittelija / Graphic Designer
Kuvausassistentti / Photography Assistant
Värimäärittely / Color Grading
Kirjoittaja / Writer
Konseptisuunnittelija / Concept Designer
Kuvankäsittelijä / Image Editor
Painotalo / Printing House