Arkisto

The Seasons of Savoy

2023 Hopeahuippu, Julkaisut

The Seasons of Savoy on ravintola Savoyn Chef Patronin Helena Puolakan ruokafilosofian kautta koottu tunnelmakuvaus vuodesta Savoyssä. Ravintola Savoyn keittiö on ollut Suomen huippua aina 30-luvulta asti. Kirjaa varten Savoyn tunnelmaa, menua ja tuottajia seurattiin vuoden ajan. Savoyn ruokafilosofia ja tunnelmat dokumentoitiin teokseksi, joka kunnioittaa sen historiaa ja istuu tämän päivän Savoyyn.

The Seasons of Savoy is the atmospheric portrait of the year in Savoy, compiled by Chef Patron Helena Puolakka's culinary philosophy. Restaurant Savoy's cuisine has been the best in Finland since the 1930s. For the book, Savoy's atmosphere, menu and producers were followed for a year. Savoy's food philosophy and atmosphere was documented in a work that honours its history and sits in the Savoy of today.

Työhön osallistuneet henkilöt / tahot:

Tilaaja

Savoy

Mainostoimisto

Studio Päivi Helander

Asiakkaan vastuuhenkilö / Client's Representative

Helena Puolakka, Henrik Kovanen

Art Director

Päivi Helander, Sara Karlsson

Valokuvat / Photographs

Anton Sucksdorff

Graafinen suunnittelija / Graphic Designer

Päivi Helander

Kuvausassistentti / Photography Assistant

Jari Hämäläinen

Värimäärittely / Color Grading

Petri Kuokka

Kirjoittaja / Writer

Sara Karlsson, Saku Tuominen

Konseptisuunnittelija / Concept Designer

Helena Puolakka, Saku Tuominen, Sara Karlsson

Kuvankäsittelijä / Image Editor

Patricia Karlsson. FLC

Painotalo / Printing House

Tallinna Raamatutrükikoda